Бързо прототипиране - Makeseum

3D принтирани прототипи по поръчка

3D печат се използва за визуализация и функционални тестове по време на проектирането и разработването на продукти.

3D принтиране за прототипи

Нашата услуга за 3D печат се използва за производство на висококачествени прототипи. Продуктите, моделирани в 3D CAD, могат да бъдат произведени от различни материали, за да възпроизведат естетиката, формата и функционалността на продуктите. Услугата за прототипиране на Makeseum помага на клиентите да намалят разходите, да намалят времето за разработване на продукти и да създадат качествени модели за представяне.

Случаи на употреба

3Д принтирана скулптура

Естетични модели

Уловете удивителни детайли с красиви визуални изображения на вашия дизайн. Приложете допълнителни завършеци към 3D принтираните базови модели за безупречни резултати. Използвайте за презентации или продуктова фотография за маркетингови кампании.

3Д принтирана част

Проверка на дизайна

Използвайте 3D принтирани модели, за да оцените вашия продукт и да получите ценна представа за процеса на разработване на концепцията. Експресната ни услуга ускорява времето за разработка и по-бързо извежда вашия продукт на пазара.

Гъвкава 3Д принтирана част

Функционални прототипи

Тествайте работещи прототипи на вашия дизайн в реални приложения, за да получите ценна обратна връзка от потребителите. Принтирайте от здрав материал, за да направите реалистична демонстрация на концепцията и да тествате своя дизайн в реални условия.

Как да поръчате 3D принтирани части

Качване на модел

01

Качете 3D модел

Автоматичен анализ и поправка на файлове за моментална оферта. Приемаме STL файлове.

Избор на материал

02

Избор на материали

Изберете от широка гама от процеси, материали и завършеци, за да покриете нуждите на вашите проекти.

Принтиране и постобработка

03

Принтиране + постобработка

Завършете плащането и вашите части ще влязат в нашата производствена опашка, готови за производство.

Пакетиране и доставка

04

Пакетиране + доставка

Получете 3D принтираните части на вашата врата с нашата услуга за доставка на следващия ден.

Ускорете процеса на създаване на прототипи

Използването на нашата услуга за експресен 3D печат може да ускори процесa на разработка и да позволи бързо завършване на множество итерации на дизайни. За малки серии от части често можем да произвеждаме и изпращаме в рамките на 24 часа от поръчката. Използвайте нашата система за онлайн поръчки и направете поръчката си преди 14:00, за да имате възможност тя да бъде изпратена на следващия ден.

3Д принтиран прототип

Бързо, точно и надеждно

Експресно принтиране

Експресно принтиране

Получете частите си на следващия ден. Спестяваме ви време в това, което обикновено може да бъде дълъг процес.

Ултра прецизно

Ултра прецизни

С точност на лазера от 25 μm (½ човешки косъм) за SLA и 50 μm височина на слой за FDM можем да създадем точни части с изключително високо ниво на детайлност.

Надежден завършек

Надеждни завършеци

Нашата услуга за 3D печат се ползва с доверие от лидерите в индустрията.

Доверяват ни се

Alexandrovska Hospital Logo
Genica Laboratory Logo
1ForFit Logo
Severina's Secrets Logo
Macman Pro Logo
Lead Studio Logo

Примери от клиенти

Често задавани въпроси

Да, 3D печатът често се използва като метод за бързо производство на прототипи и набиране на средства за платформи за краудфандинг като Kickstarter и Indiegogo. Независимо дали изискванията са за визуален макет, който да помогне за обясняването на идея, или за напълно работещ прототип, 3D принтирането може да бъде бързо и лесно решение.

3D печатът често се използва за създаване на прототипи през етапите на разработване на дизайна на продукт. Услугата за 3D принтиране може да се използва за изработване на функционални и визуални прототипи на продукти, които са моделирани в 3D CAD. Makeseum предлагат услуги за CAD дизайн, както и 3D печат.

Makeseum използва внимателен подбор на материали за 3D печат, за да предложи набор от работни характеристики. Информационните листове за тези материали могат да бъдат намерени на страницата на всеки отделен материал.

Бързото прототипиране и 3D принтиране са имена за един и същ процес. Бързото прототипиране е по-стар термин, даден на технологиите за 3D печат, тъй като доскоро прототипирането беше основната причина за използването на технологията. Поради напредъка в технологията вече можем да произвеждаме части за крайна употреба, поради което често използваме термина 3D печат или адитивно производство.

Започнете производство с Makeseum сега

Опитайте най-лесния и бърз начин да пуснете продукта си на пазара.