Корпуси за печатни платки - Makeseum

Корпуси за печатни платки

Използвайте 3D печат без разходи за матрици и малко дизайнерски ограничения, когато произвеждате вашите корпуси за електроника.

3D печатно производство за корпуси с електроника

Чрез 3D принтиране на вашия корпус можете да създадете завършен продукт за вашето електронно устройство. Производството с Makeseum означава, че можете да имате части с качеството на шприцване, без разходите за матрици, минимални количества за поръчка и ограничения в дизайна.

Причини за избор на адитивно производтво за корпуси на печатни платки

3D принтирани малки части

Без разходи за матрици

1, 10 или 1000+ части без предварителни разходи. За разлика от традиционното производство, ние не изискваме никакви начални такси за 3D принтиране на вашата част.

Без минимално количество

Използвайте нашите 3D принтери, за да произведете еднократен прототип или партидно производство на части, без да се изисква минимално количество за поръчка.

Свобода на дизайна

Използвайте дизайнерски характеристики, невъзможни при традиционното производство. Променете дизайна на вашия продукт между поръчките.

Масова персонализация

Липсата на калъпи или матрици позволява персонализиране на продукта или сериализиране, тъй като всяка част може да бъде различна.

Бърза изработка

Експресната ни услуга за 1-4 работни дни означава, че можете да прототипирате своята част бързо, преди да преминете към производство.

Гъвкавост

Направете промени в дизайна, след като производството е започнало или между партидите без допълнително заплащане.

Примери на клиенти

Как мога да поръчам персонализиран корпус за печатна платка?

Преди да можем да изработим вашия персонализиран корпус за печатни платки, първо ще ни трябва 3D файл с дизайна. За 3D печат се нуждаем от файлове като .STL или .OBJ файлове.

Ако нямате 3D файл
Предлагаме CAD дизйан услуги за създаване на висококачествени модели, оптимизирани за производство на 3D печат.

Ако вече имате 3D файлове
Ако вече имате 3D файлове, можете да поръчате онлайн с помощта на инструментът за моментални оферти на нашия уебсайт. Качете вашите 3D файлове, изберете материал и незабавно поръчайте частите си.

Корпусите за печатни платки са пластмасовите кутии, произведени за съдържание и защита на електронните компоненти при използване на устройство. Тъй като платките обикновено се изработват по поръчка за всеки продукт, е необходим корпус, проектиран по поръчка.

Когато произвеждате корпуса си с помощта на Makeseum, единствената цена, която плащате, е единичната цена. В нашата услуга за адитивно производство няма никакви първоначални, разходи за матрици или други скрити разходи. Всъщност, увеличавайки количеството части, можете да се възползвате от отстъпките за количество.

Често адитивното производство може да бъде по-достъпно от използването на шприцване за кутии на печатни платки. Цената на бройка 3D принтиран корпус е по-висока от традиционното производство, но поради липсата на разходи за матрици, цената може да бъде по-икономична за производството на малко до средно количество части. Нашите клиенти спестяват с количества до хиляди части, а още по-добре - дизайнът не се ограничава от промени по време на производствения процес.

Не, можем да 3D принтираме вашия дизайн в само 1 бройка. Тъй като прототипите се произвеждат на същите машини, използвани за серийно производство, крайният производствен процес ще бъде същия като мострата/прототипа.

Най-добрият начин да намалите разходите за 3D печат е да намалите общия обем на детайла. Цената за FDM се изчислява от обема на материала, обема на поддържащия материал и времето за печат и следователно създаването на по-тънки, по-плътно прилепнали компоненти ще намали значително разходите.

PLA (FDM) е подходящ за достъпно производство на части със среден размер. Смола (SLA) е подходяща за малки части със сложна геометрия, които изискват гладко покритие. Найлон PA12 (SLS) е подходящ за производство с малки количества на малки пластмасови компоненти. Можете да сравните нашите материали тук.

Започнете производство с Makeseum сега

Опитайте най-лесния и бърз начин да пуснете продукта си на пазара.