3D дизайн услуги - Makeseum

3D дизайн услуги

РАБОТЕТЕ С НАШИТЕ ДИЗАЙНЕРИ, ИНЖЕНЕРИ И ХУДОЖНИЦИ ЗА ИЗРАБОТКАТА НА КАЧЕСТВЕНИ ФАЙЛОВЕ ОПТИМИЗИРАНИ ЗА 3D ПЕЧАТ

3D дизайн услуги

3D файловете се създават по много методи, всеки със своите предимства и недостатъци. Ние използваме следните техники за създаване на висококачествени файлове за 3D принтиране, които отговарят на вашите изисквания за дизайн.

Обратно инженерство

Обратно инженерство

Възпроизвеждане на съществуващ продукт или обект в 3D модел с помощта на 3D сканиране, обратно инженерство и експерти инженери проектанти.

Разработка на дизайн

Разработка на дизайн

Дизайн и разработка на продукти, създадени от 2D чертежи, изображения или консултация. Започнете разработването на вашия нов продукт с нас.

Поправка на 3Д модел

Поправка на 3D модел

Поправка на STL файлове за 3D печат или конвертиране на CAD модел в 3D модел за печат. Оптимизиране на 3D модели, готови за производство.

Как работи

Консултация

1. Консултация

Говорете с експерт

Дизайнерският екип на Makeseum е специализиран в CAD дизайн за 3D принтиране. Споделете вашия проект за преглед и един от нашите дизайнери или инженери ще се свърже с вас, за да обсъди вашия проект.

Дизайн

2. Дизайн

От идея до реалност

Работете в тясна връзка с нас или изпратете свето кратко описание и ни оставете да го продължим. Нашата услуга за дизайн за 3D принтиране ускорява процеса на разработка и намалява разходите ви, като проектираме за ефективност на производството.

Дизайн
Готов за производство модел

3. Готов за производство

Оптимизиран за 3D принтиране

Нашият дизайнерски екип се намира във фабриката на Makeseum, така че можем да създаваме прототипи на същите машини, използвани за производство. След като сте доволни от вашия дизайн, можем да започнем незабавно производството, като избягваме времето и разходите за настройки и матрици.

Инструменти за CAD дизайн

Дигитално скулптуриране

Дигитално скулптуриране

Нашите дизайнери използват софтуер за дигитално скулптуриране, за да манипулират виртуална глина. Този инструмент за проектиране е най-подходящ за създаване на модели на измислени герои, бижута и предмети с органични форми, плавни форми и сложни повърхностни текстури.

Параметрично моделиране

Параметрично моделиране

Солидното моделиране позволява създаването на модели с параметри за редактиране, което го прави идеален за разработване на продукти и функционален дизайн.

3Д сканиране

3D сканиране

Сканиране на физически обекти, за да се превърнат в 3D модели, подходящи за 3D печат. Сканирайте основа, която да използвате като градивен елемент за проект, или точно възпроизвеждайте сложни повърхности.

Подготовка на данни

Подготовка на данни

Вашите 3D принтове са толкова добри, колкото целостта на 3D файла. Ние използваме водещ в индустрията софтуер за подготовка на данни и редактиране на мрежи, за да оптимизираме 3D файловете за адитивно производство. Конвертираме видовете файлове, поправяме грешки, редактираме и подобряваме вашите модели за 3D принтиране.

Започнете производство с Makeseum сега

Опитайте най-лесния и бърз начин да пуснете продукта си на пазара.