За нас - Makeseum

В Makeseum ние даваме възможност на инженерите да създават новаторски продукти.

НИЕ 3D ПРИНТИРАМЕ ПОЛИМЕРНИ ЧАСТИ ЗА ДИЗАЙНЕРИ, ИНЖЕНЕРИ И СЪЗДАТЕЛИ

Защо нас

Специализирани в части от производствен клас, ние доставяме уникални дизайни на нашите клиенти, използвайки широка гама от технологии за 3D печат. Поръчките се правят чрез нашия онлайн портал и се произвеждат в нашата фабрика за 3D печат в София. Много еднократни дизайни, както и големи партиди, се произвеждат по прецизни стандарти и се доставят навреме, всеки път. Нашата услуга позволява на нашите клиенти да предлагат продуктите си по-бързо, за разлика от традиционните производствени методи. Нашите многобройни клиенти се простират в различни индустрии като инженерство, автомобилостроене, продуктов дизайн, архитектура, изкуство, кино и др.

3D принтер

Нашите съвети са искрени. Много клиенти идват при нас с ограничени познания за 3D печат и вярват, че това е решението за всичко. 3D принтирането е точно като всеки инструмент в работилница, много ефективен за конкретни приложения, а не перфектното решение за всичко.

Нашият опит обхваща дизайн и производство. Дизайнерите ни работят с нашите машини, давайки ни несравним опит за оптимизиране на дизайна за 3D принтиране. Ние знаем как да се възползваме от неговите силни страни и да компенсираме за неговите слабости.

Ние непрекъснато се учим и затова подобряваме услугите си ежедневно. Много ни е комфортно постоянно да тестваме, бързо да се проваляме и да продължим напред с това, което работи. Следователно, ние оставаме начело с технологичния напредък в индустрия 4.0.

Нашата история

Офисът на Makeseum

Ние започнахме малки и се разрастнахме, като доставяме висококачествени продукти и отлично обслужване на клиентите. Най-големият ни маркетингов инструмент винаги е бил от уста на уста.

Имахме възможност да видим революционните ефекти на технологията за 3D печат и следователно драматичните промени в дизайна и производството. През последните години ние се превърнахме от мазе с няколко настолни машини в най-съвременна фабрика, специализирана в индустриалното адитивно производство.

Alexandrovska Hospital Logo
Genica Laboratory Logo
1ForFit Logo
Severina's Secrets Logo
Macman Pro Logo
Lead Studio Logo

Нашият екип

Поддържаме нашия екип малък, тъй като предпочитаме машините да вършат по-голямата част от работата.

John Doe

Description

John Doe

Content & Media Lead

John Doe

Content & Media Lead

John Doe

Content & Media Lead

Започнете производство с Makeseum сега

Опитайте най-лесния и бърз начин да пуснете продукта си на пазара.