За нас - Makeseum

В Makeseum ние даваме възможност на инженерите да създават новаторски продукти.

НИЕ 3D ПРИНТИРАМЕ ПОЛИМЕРНИ ЧАСТИ ЗА ДИЗАЙНЕРИ, ИНЖЕНЕРИ И СЪЗДАТЕЛИ

Защо нас

Специализирани в части от производствен клас, ние доставяме уникални дизайни на нашите клиенти, използвайки широка гама от технологии за 3D печат. Поръчките се правят чрез нашия онлайн портал и се произвеждат в нашата фабрика за 3D печат в София. Много еднократни дизайни, както и големи партиди, се произвеждат по прецизни стандарти и се доставят навреме, всеки път. Нашата услуга позволява на нашите клиенти да предлагат продуктите си по-бързо, за разлика от традиционните производствени методи. Нашите многобройни клиенти се простират в различни индустрии като инженерство, автомобилостроене, продуктов дизайн, архитектура, изкуство, кино и др.

3D принтер

Нашите съвети са искрени. Много клиенти идват при нас с ограничени познания за 3D печат и вярват, че това е решението за всичко. 3D принтирането е точно като всеки инструмент в работилница, много ефективен за конкретни приложения, а не перфектното решение за всичко.

Нашият опит обхваща дизайн и производство. Дизайнерите ни работят с нашите машини, давайки ни несравним опит за оптимизиране на дизайна за 3D принтиране. Ние знаем как да се възползваме от неговите силни страни и да компенсираме за неговите слабости.

Ние непрекъснато се учим и затова подобряваме услугите си ежедневно. Много ни е комфортно постоянно да тестваме, бързо да се проваляме и да продължим напред с това, което работи. Следователно, ние оставаме начело с технологичния напредък в индустрия 4.0.

Нашата история

Офисът на Makeseum

Ние започнахме малки и се разрастнахме, като доставяме висококачествени продукти и отлично обслужване на клиентите. Най-големият ни маркетингов инструмент винаги е бил от уста на уста.

Имахме възможност да видим революционните ефекти на технологията за 3D печат и следователно драматичните промени в дизайна и производството. През последните години ние се превърнахме от мазе с няколко настолни машини в най-съвременна фабрика, специализирана в индустриалното адитивно производство.

Alexandrovska Hospital Logo
Genica Laboratory Logo
1ForFit Logo
Severina's Secrets Logo
Macman Pro Logo
Lead Studio Logo

Запознайте се с основателите

Александър Димитров

Александър Димитров е движещата сила зад Makeseum, внасяйки уникална комбинация от технически опит и иновация в света на 3D принтирането. Със страст за преодоляване на границите и богат опит в индустрията на 3D принтирането и SaaS, Алекс е посветен на оформянето на бъдещето на Makeseum и революционизирането на начина, по който бизнесът подхожда към 3D печатът.

Стефан Ставрев

Стефан Ставрев, съоснователят и движещата сила зад нашите бизнес и търговски операции. С богат опит в света на продажбите и безстрашен подход за справяне с предизвикателствата, Стефан е движещата сила зад растежа на нашата компания. Неговата проницателна визия и стратегическо мислене са инструмент за оформянето на нашия път напред. Ангажиментът на Стефан към високи постижения и безстрашието пред възможностите го правят безценен актив за нашия екип.

John Doe

Description

John Doe

Content & Media Lead

John Doe

Content & Media Lead

John Doe

Content & Media Lead

Започнете производство с Makeseum сега

Опитайте най-лесния и бърз начин да пуснете продукта си на пазара.